Ekmeğimi elimden almayın

Ekmeğimi elimden almayın

İstanbul Caddesinde seyyar satıcılık yaparak kendisi gibi bedensel engelli eşi ve yeni doğan bebeğine bakan bedensel engelli Mustafa Başaran belediye tarafından ekmeğinin elinden alınmak istendiğini belirterek Ekmeğimi elimden almayın” dedi.

ENGELLERİ AŞAN ADAM

Bedensel engelli olmasına rağmen gerek giyimi, firik yaşantısı ve hayata tutunma çabası ile Kırıkkalelilerin yakından tanıdığı Mustafa Başaran şu sıralarda belediyeden oldukça muzdarip. Engeline rağmen kendisi gibi engelli eşi ve yeni doğan bebeğine ekmek parası kazanmak için seyyar satıcılık yapan Mustafa belediye tarafından yerinden kaldırılmak istendiğini söyledi. Başaran kendisi gibi aynı cadde üzerinde birkaç seyyar satıcının olduğunu ancak hiç birisinin de ne esnaflara ne de yayalara hiçbir zararlarının olmadığını söyledi.

EKMEĞİMİ ELİMDEN ALMAYIN

Cadde üzerinde açtığı tezgâhta boncuk işi el ürünleri, tespih ve pil, çakmak gibi eşyalar satarak eşine ve çocuğuna ekmek parası kazanan bedensel engelli Mustafa Başaran yaptığı işin çevredeki esnaflara kesinlikle hiçbir zararının olmadığını söyledi. Belediye yetkililerinin buradan tezgahını kaldırmak için kendisini ikaz ettiklerini söyleyen Başaran “Ben bu halimle nereye gideceğim. 3-5 kuruş evimin ekmeğini kazanıyorum, dilencilik yapmıyorum, üstelik burada hiçbir esnafa ve yaya da engelimiz yok ekmeğimi elimden almayın” dedi. Başaran Kime müracaat ettiyse hepsinin de kendisini başka bir yere yönlendirdiğini belirterek kendisine yardım edilmesini istedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü