Ekipler startı verdi

Ekipler startı verdi

Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile Su Birliği’nden su temin etmek amacıyla çalışma başlatıldı.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile Su Birliği’nden su temin etmek amacıyla çalışma başlatıldı. Ekipler suyu temin etmek için boru hattını döşemeye yönelik startı verirken, Başkan Tekin’de çalışmayla ilgili bilgi verdi ve “İlçemize hayırlı olsun… Bahşılı İlçemizde yaşayan halkımızın su birliğinden arıtılmış, sertliği düşürülmüş ve kaliteli su içmeye hakkı var.  2010 yılında terk edilmiş ve su alımı bırakılmış, çürümüş boruları  2023 yapımı su boruları ile değiştirip (1300 m)  kısa zamanda su birliğinden su almaya başlıyoruz inşallah” dedi.

KISA SÜREDE BİTECEK

Önceki belediye yönetiminin 2010 yılında su alımını bıraktığı ve boruları kaderine terk ettiği öğrenildi. Başkan Tekin, 1300 metre uzunluğunda yeni bir hat ile su borularını değiştirip, ilçeye Birlik’ten su temin etmeyi amaçlıyor. Boru hattını döşemeye yönelik çalışmaya start verilirken, kısa sürede hattın kullanıma hazır hale geleceği vurgulandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız