Ehliyet heyecanı

Ehliyet heyecanı

Pazar günü Kırıkkale'de ehliyet heyecanı yaşanacak. 3 ayrı okulda yapılacak olan sınavda Adaylar Ehliyet alabilmek için Motor, Trafik ve ilk yardım derslerinden en az 70 puan almaları gerekiyor. Pazar günü yapılacak olan sınava Kırıkkale'den bin 908 kişi

60 SORUYA 75 DAKİKA

136 öğretmenin görev yapacağı sınav yarın saat 11.00’da başlayacak. Toplam 60 sorunun yer aldığı sınavda bin 908 öğrenci 75 dakika ter dökecek. En az 70 puan alması gereken adaylar sınavı geçmeleri durumunda direksiyon sınavına tabi tutulacak. Sınavda İlk Yardım 15, Trafik ve Çevre Bilgisi 25, Motor ve Araç Tekniği Bilgisi 20 soru sorulacak. Sınavlar ise Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Kırıkkale Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi’nde gerçekleşecek.

 

SINAVDA NELERE DİKKAT EDİLECEK?

Adaylar, sınav kurallarına ve salon görevlilerinin tüm uyarılarına uymak zorundalar. Kurallara ve uyarılara uymayan adayların sınavları geçersiz sayılacak. Sınav başladıktan sonra adayların salon görevlileri ve birbirleri ile konuşmaları, kalem, silgi vb. şeyleri istemeleri yasak. Adaylar sınav süresince, sınav giriş belgesi ile birlikte kimlik belgelerinden birini (nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesi) masalarının üzerinde bulundurmak zorundalar. Sınav evraklarını teslim etmeyen, soru kitapçıklarının sayfalarından bir kısmını eksik teslim edenlerin sınavları geçersiz sayılacak.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ