Egzoz gazını protesto için pedal çevirecekler

Egzoz gazını protesto için pedal çevirecekler

?SÜSLÜ KADINLAR? 24 EYLÜL´DE KIRIKKALE´DE OLACAK

?SÜSLÜ KADINLAR? 24 EYLÜL´DE KIRIKKALE´DE OLACAK

Egzoz gazını protesto için pedal çevirecekler

Türkiye genelinde bisiklete olan farkındalığın arttırılması amacıyla bir araya gelen ?Süslü Kadınlar?, 24 Eylül Pazar günü Kırıkkale´de egzoz gazını protesto etmek için parfüm dağıtacaklar.

ETKİNLİK 50 ŞEHİRDE GERÇEKLEŞECEK

Bu yıl beşincisi düzenlenen ve ?Dünya Otomobilsiz Kentler Gününde? eş zamanlı olarak Türkiye´deki 50 şehirde gerçekleşecek olan bisiklet turu, saat 17.00´de Cumhuriyet Meydanından başlayacak. Bisikletlilerin yollardaki varlığını hatırlatmak, güvenli bisiklet yollarına olan ihtiyaca vurgu yapmak amacıyla gerçekleştirilen turda kadınlar şık kıyafetlerle bisiklete binerek Cumhuriyet meydanından Saat kulesine ve Büyük Şehir Parkına pedal çevirecek.

BİSİKLET TURUNA 50 KADIN KATILACAK

Yaklaşık 50 kadar kadının katılması beklenen turda, herhangi bir gruba veya kuruluşa bağlı olmayan gönüllü kadınlar, gelin arabaları gibi süsledikleri bisikletleriyle kentin çehresini değiştirecek. Ulusal basının yanı sıra uluslararası platformda (BBC gibi kanallarda) yer alan tura katılmak isteyen kadınların bisikletlerini ve kendini süsleyerek Pazar günü saat 17.00´de Cumhuriyet Meydanında olması gerekiyor.

HABER: Arzu Kayır



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok