Eğlence gecesi düzenlendi

Eğlence gecesi düzenlendi

Özcan Müzik organizasyon ve Menajerlik ltd şti tarafından ayrıca organizatör ve sanatçı menajeri Mehmet Demirezer tarafından eğlence gecesi düzenlendi. Demirezer, Kırıkkale halkının ihtiyaçlarını karşılayacak bir eğlence mekanı projesi olduğunu belirtti.

HER AY TEKRARLANACAK

Özcan Müzik organizasyon ve Menajerlik ltd şti tarafından ayrıca organizatör ve sanatçı menajeri Mehmet Demirezer yaptığı açıklamada, Değerli, dostlarımızın katıldığı aileli ve yemekli yapılan eğlence proğramımız her ay ayda bir sefer olmak üzere tekrarlanacaktır. Türk Halk Müziği Sanatçısı Duygu Kutlu ile Türk Sanat Müziği Sanatçısı Hakan bey’in katılımları ile gerçekleşen gece Geç Saatlere kadar sürmüştür.”

 

MEKAN ARAŞTIRIYORUZ

“Ayrıca Organizatör Mehmet Bey Kırıkkale’de her ay Kadınlar matinesi yapmak sureti ile Kırıkkale halkını kaynaştırmak ve bayanlarımızın rahat edebileceği bir mekan araştırması içindeyiz. Firmamız olarak elimizden gelen bütün imkanlarımızı kullanmak istiyoruz.Yeterki Kırıkkalemiz kazansın, ben duyuyorum halkımız eğlenmek için Ankara ve çevre illere gitmektedir.Ayrıca bayan arkadaşlardan gelen bu istek üzerine bizlerde saygı sevgi çerçeve içinde sanatçımız duygu kutlu ile birlikte kadınlar matinesi allah izni ile çok yakında başlatmak istiyoruz.” Dedi. 



Kemal MERAL
8.04.2014 10:34:20
bir kırıkkaleli olarak böyle güzel projelerin ilimizde gerçekleştirilmesi bizleri çok memnun etti.halkımız böyle güzel etkinliklerden gazeteniz sayesinde haberdar oluyor.teşekkürlerimi sunarım.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ