Eğitimler yeniden start aldı

Eğitimler yeniden start aldı

Kırıkkale ve ilçelerinde görme engelli vatandaşların hayatlarına yardımcı olmak amacıyla başlatılan ‘Görmem için sen varsın’ projesi kapsamında eğitim seminerleri yeniden başladı.

Kırıkkale ve ilçelerinde görme engelli vatandaşların hayatlarına yardımcı olmak amacıyla başlatılan ‘Görmem için sen varsın’ projesi kapsamında eğitim seminerleri yeniden başladı. Pandemi süreci nedeniyle ertelenen eğitimler, kamu kurum personellerine yönelik start aldı.

FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

Kırıkkale'de ve ilçelerinde, bütün kurumlarda özel okullarda 9 bine yakın öğrenciye,

insanlara verilen eğitimde, engellilerin sorunlarını anlatan seminerlerin pandemiden sonraki faaliyetlerine yeniden başlandı. Bahşılı Emniyet müdürlüğünde memurlara seminer verildi. Eğitimci Yazar Bekir Akdeniz ve Basın sözcüsü Ahmet Yaman seminere katıldı.

KARŞILAŞTIKLARI SORUNLARI ANLATTI

İlçe Emniyet Müdürü Komiser Dursun Ergül’ün tanıtım konuşmasından sonra görme engelli Bekir Akdeniz seminerini engellilerin durumunu ve sokakta karşılaştıkları sorunları anlattı. Emniyet mensuplarımız Bekir Akdeniz e samimi verdiği bilgilerden ötürü teşekkür ettiler. Görme engellilerin sorunlarını toplumdan neler istediklerini öğrendiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız