EĞİTİMİN İNSAN HAYATINDA ÖNEMLİ YERİ VARDIR

EĞİTİMİN İNSAN HAYATINDA ÖNEMLİ YERİ VARDIR

Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Bölümü tarafından Kültür Merkezinde Okul Öncesi Eğitim konferansı düzenlendi. Konferansın açılış konuşmasını yapan Okul Öncesi Şube Müdürü Nusret Kılıç, ?Eğitimin insan hayatında çok önemli bir yeri vardır? dedi.

BEŞİKTEN MEZARA KADAR EĞİTİM
Okul Öncesi Şube Müdürü Nusret Kılıç, yaptığı açılış konuşmasında. ?Eğitimin, insan hayatında çok önemli bir yeri vardır. Bizim hayatımızda eğitim, beşikten mezara kadar devam eden bir süreçtir. Bu eğitim sürecinin bir bölümü var ki; biz buna, okul öncesi eğitim diyoruz. Çocukların, kişisel beceri ve yeteneklerinin keşfedildiği, kendilerine olan özgüvenin kazanıldığı, birçok olumlu davranışın geliştirildiği, olumsuz davranışların düzeltilmeye çalışıldığı bir dönem. Anne ve babalar için, çocuklarının en şirin, en sempatik, en sevimli yıllarıdır? dedi.
 
EĞİTİMDE ANNE VE BABANIN ÖNEMİ
Anne ve babaların eğitimde gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğinin belirten Kılıç, ?Bu yüzden anne ve babalar, çocuğun bu dönemdeki eğitimine gerekli hassasiyeti göstermekte ve her türlü imkanlarını, çocukları için seferber etmektedir. Onlar, üzerine düşen görevi yerine getirirken, biz de kurum olarak, insanımıza en iyi hizmeti sunmakta, kendimizi görevli ve sorumlu görüyoruz. Bu bağlamda, eğitimin bir parçası olan aileyi de işin içerisinde görmek istiyoruz. İşte bu semineri de bunun için yapıyoruz? diye konuştu.
 
GENİŞ KATILIM
Kültür Merkezi?nde düzenlenen konferansa Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Valisi Hakan Yusuf Güner?in eşi Berrin Güner, Milli Eğitim Müdür Vekili Hüdaverdi Demir, Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, Şube Müdürleri Ahmet Örcün ve Nusret Kılıç ile okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti