Eğitime Yeni Bir Soluk

Eğitime Yeni Bir Soluk

Kale Feza Eğitim Kurumları Şirketi bünyesinde açılan Özel Sakarya İlk ve Orta okulu 2012-2013 eğitim öğretim döneminde hizmete vermeye başlayacak. Okul Müdürü İlhami Arıkan;?İlk yılımız olmasına rağmen yetişmiş ve tecrübeli eğitim kadromuzla, özel okulcul

KIRIKKALELİLERE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Çeyrek asırdır özel okulcu olduğumuz için en kısa sürede bu eğitim yuvamızın da başarılarıyla adından sıkça söz ettireceklerini belirten Kale Feza Okulları Genel Müdürü Hayrettin Kaya; ??Eğitimde kadronuz kadar kullandığınız malzeme, ferah sınıflar nezih ve temiz bir ortamda çok önemlidir. Öğrencilerimize yapacağımız ders dışı etkinlikler ve kulüp faaliyetleri onların daha sosyal anlamda yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Bunların yanında bire bir ilginin yanında sıkı bir veli- öğretmen diyaloğu öğrencini başarısına katkı sağlayacaktır. Bizler çeyrek asırdır özel okulcu olduğumuz için en kısa sürede bu eğitim yuvamızın da başarılarıyla adından sıkça söz ettireceğini şimdiden görür gibiyim. Kırıkkalelilere hayırlı uğurlu olsun?? dedi.

YENİ BİR SOLUK VE YENİ BİR UFUK
Yeni bir soluk ve yeni bir ufuk yakalayacaklarını ifade eden Okul Müdürü İlhami Arıkan: ?İlk yılımız olmasına rağmen yetişmiş ve tecrübeli eğitim kadromuzla, özel okulculukta yeni bir soluk ve yeni bir ufuk yakalayacağımıza inancım tamdır. Bizler sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğuna inandığımız için bu anlayış bizi hedeflerimize en kısa sürede ulaştıracaktır??diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti