Eğitime Ülkü Ocakları katkısı

Eğitime Ülkü Ocakları katkısı

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, üniversite öğrencilerin rahat bir şekilde konaklaması için ülkü evlerinin ücretsiz olarak öğrencilere verileceğini söyledi. Öğrencilerin temel ihtiyaçlarını ülkü evlerinde karşılanacağını belirten Tunçbile

FAALİYETLER DEVAM EDECEK

Yaptığı faaliyetler ile halkın takdiri kazanan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek yeni bir faaliyetle halkın karşısına çıkıyor. Daha önce yine öğrencileri düşünerek YGS ve LYS sınavına hazırlanan gençlere ücretsiz kurslar açan Tunçbilek şimdide Kırıkkale’de Üniversite Eğitimini sürdürecek olan gençlere Ülkü Evleri adı altında tamamen ücretsiz konaklama ve temel ihtiyaçlarını karşılama imkânı sağlıyor.

EĞİTİME KATKI SAĞLIYOR

Göreve geldiği günden beri Eğitim ve Öğretim konusuna önem veren Tunçbilek gençliğin önemine katkı sağladıklarını belirterek, Türk Gençliğinin okuması için ellerinden geleni yapacağını bunun için yönetimi ile hazır olduğunu söyledi. Tunçbilek evin eşya ihtiyaçlarını karşıladıklarını bundan sonrada Ülkü evlerinin devamının geleceğini ve bu konuda hassas olduğunu bildirdi. Tunçbilek, ayrıca Kırıkkale Ülkü Ocakları yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte İlköğretim Öğrencilerine ‘İLK KALEMİ BİZDEN PROJESİ’ adı altında 16 17 18 Eylül tarihleri arasında okullarda kalem dağıtılacağını açıkladı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti