Eğitime tadilat rötarı

Eğitime tadilat rötarı

Kırıkkale`nin Kaletepe Mahallesi`nde bulunan Ali Şen İğde Lisesi`nde bitmeyen tamirat nedeniyle eğitim-öğretime başlanamadı.

ÖĞRENCİLER, TAMİRATI BİTMEYEN OKULDA EĞİTİME BAŞLAYAMADI

 

ÖĞRENCİLER ŞAŞIRDI

Okula gelen 400 öğrenci, müteahhit firmanın çalışması ile karşılaşınca şoke olurken, veliler ise bu olaya tepki gösterdi. İlgili müteahhit firmayı suçlayan okul yönetimi, öğrencileri geçici olarak bir ilköğretim okuluna nakletmek durumunda kaldı. Sabah saatlerinde Ali Şen İğde Lisesi`ne gelen öğrenciler, okulun inşaat halinde olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı. Okulun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilgili müteahhide 12 Haziran`da teslim edilerek yeni eğitim- öğretim döneminden önce teslim edilmesinin istendiği belirtildi. Ancak tamiratın okulların açılacağı güne kadar bitirilememesi, 400 öğrenciyi zor durumda bıraktı. Öğrencilerle velileri, tamiratın devam ettiği okulun bahçesinde uzun süre beklemek zorunda kalırken, müteahhide ise tepkilerini dile getirdi.

 

UYARILARA RAĞMEN YETİŞMEDİ

Okul Müdürü Hasan Önal, yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul idaresi tarafından tamirat ve bakım için 12 Haziran`da okulumuzu teslim ettik. Sık sık yaptığımız uyarılarımıza rağmen okulumuz 2011- 2012 eğitim ve öğretim yılına yetiştiremediler. Bunun üzerine 400 öğrencimiz, okulun tamiratı bitene kadar Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu`nda derslerini aksatmadan sürdüreceklerdir. Burada suç müteahhidindir" dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama