Eğitime önemli yatırımlar yapıyoruz

Eğitime önemli yatırımlar yapıyoruz

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, eğitimde yeni projeler hazırlayarak var olan eğitim seviyesini daha üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi. Kırıkkale?nin eğitimde iyi bir durumda olduğunu belirten Okur, şehirde eğitime önemli yatırımlar yapıldığını

ISKALANAN BAZI PROJELER VAR

Her aya bir değer vererek bu çalışmayı yürütmek istediklerini ifade eden Okur, şöyle konuştu: ?Bu projenin yürütülmesinde özellikle öğretmen arkadaşlarıma, okul idarecilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlerine, Şube Müdürlerine ve tüm arkadaşlarıma ihtiyacımız var. Bizler bu projenin yürütülmesinde, kentimize yayılmasında hepinizden destek bekliyoruz. Temel amacımız toplumda kaybolmaya yüz tutmuş ya da ıskalanan bazı değerler var. Bunları yaşatmak adına bir çalışma başlatıyoruz. Bu çalışmanın yürütülmesi sırasında okullardan etkinlikler bekliyoruz. Her aya verilen bu değerlerin etkinliklerle diri tutulmasını istiyoruz. Doğruluk, dürüstlük, merhamet, yardımseverlik ve bunun gibi değerlerin her ay okullarımızda önemsenmesini istiyoruz.?

EĞİTİMDE DEĞERLERE ÖNEM VERİLMELİ

Değerler eğitiminin öneminin ve gerekliliğinin vurgulandığı seminerde konuşan H. Ali Okur, projenin yürütülmesinde ve yayılmasında eğitimcilerin yanı sıra tüm Kırıkkale halkından destek beklediklerini söyledi. Bu projenin okullardaki etkinliklerle desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Okur, ?Toplumumuzda kaybolmuş değerlerin yeniden canlanması ve bu değerlerin gelecek nesillere aktarılması için bu proje oldukça önemlidir. Herkesten bu konuda destek bekliyoruz? diye konuştu.

GELECEK NESİLLERİN ÖNEMİ

Seminerde konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz da, her ayın bir kavram üzerinden, değer üzerinden, anlam üzerinden önemli hale gelmesi ve gelecek nesillerin kültürel kodları medeniyet tasavvurunun temel taşlarını iyi öğrenmeleri açısından bu eğitimi çok önemsediklerini bildirdi. Açılış konuşmalarının ardından Kırıkkale Üniversitesi(KÜ) Rektör Yardımcısı Adnan Karaismailoğlu tarafından seminer verildi. Seminere Kırıkkale Vali yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, ve Milli Eğitime bağlı şube müdürleri ve idareciler katıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti