Eğitime destek vereceğiz

Eğitime destek vereceğiz

Sulakyurt Kaymakamı Hasan Kazez, ?Eğitimin herkes için önemli olduğunu söyledi. Kazez, ? Gelişmiş ülkelerde baktığımız zaman görüyoruz ki eğitim düzeyleri çok yüksek, eğitime destek vereceğiz? dedi.

ÖĞRENCİLER İLE GÖRÜŞTÜ

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, ilçedeki lise ve ilköğretim okullarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesini ziyaret eden Kaymakam Kazez, önce okul idaresi, öğretmenler ve daha sonra da hemşirelik ve acil tıp teknisyenliği bölümündeki öğrencilerle görüştü. Okul yönetiminden okulun genel durumu, öğretmen durumu ve öğrencilerin başarı durumlarıyla ilgili bilgi alan Kazez, okulun idari kısmı, teknik laboratuvar, arşiv, kütüphane ve diğer ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulunduktan sonra sınıflara da girerek öğrencilerle sohbet etti.

 

 

ÖĞRENCİLERLE VOLEYBOL OYNADI

Öğrencilerin ilçeye kız öğrenci yurdu yapılması yönündeki istekleri üzerine Kaymakam Kazez, öğrenci yurdu konusunda gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti. Kaymakam, okul ziyareti sonrasında son sınıf öğrencilerinin voleybol maçına katılarak, öğrencilerle birlikte voleybol oynadı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ