Eğitimde Rehberlik hizmetleri planlama toplantısı yapıldı

Eğitimde Rehberlik hizmetleri planlama toplantısı yapıldı

Kırıkkale'de olası travma ve kriz durumunda yapılması gerekenlerle ilgili toplantı düzenlendi. Rehberlik ve Araştırma Merkezinde düzenlenen toplantı,

Kırıkkale'de olası travma ve kriz durumunda yapılması gerekenlerle ilgili toplantı düzenlendi. Rehberlik ve Araştırma Merkezinde düzenlenen toplantı, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ

İl Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri ekibi ile diğer katılımcıların yer aldığı toplantıda, rehberlik hizmetlerine dair konular üzerinde görüşmeler yapıldı. Şube Müdürü Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada, "Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün belirlediği yönergeler doğrultusunda masaya yatırılan önemli hususlar karar aşamasına getirilmiş oldu." dedi.

AKSATILMADAN SAĞLANMIŞ OLACAK

Rehberlikle ilgili tüm görevlilerin olası travma ve kriz durumunda yol haritasının da belli olduğunu aktaran Yılmaz, şöyle konuştu: “Düzenlemiş olduğumuz toplantıda rehberlik hizmetleri kapsamında, doğal afet, terör, göç gibi travmatik ve zorlu olaylar karşısında yürütülen psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale hizmetlerinin programlarını derinlemesine görüşme imkanımız oldu. Bundan sonraki süreçte yürütülecek hizmetlerle ilgili sahada gerekli koordinasyon da aksatılmadan sağlanmış olacak.”



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı