Eğitim?de fiziki altyapı önemli

Eğitim?de fiziki altyapı önemli

Vali Ali Kolat, Bahşılı ilçesini ziyaret etti. Kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile görüştü. Vali Ali Kolat, Turizm Meslek Lisesi`nin yeni yapılacak olan pansiyon inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

BAHŞILI ZİYARETİ

Vali Ali Kolat, Bahşılı Meslek Yüksek Okulu ile Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Tandoğan`ı makamında ziyaret ederek, ilçenin genel yapısı ve sorunları hakkında bilgi aldı. Beyaz Kelebekler Anaokulu`nu ziyaret eden Vali Ali Kolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan seraları gezdi. İlçedeki Çok Programlı Meslek Lisesi`ni de ziyaret eden V Ali Kolat, burada öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Ardından ilçede kurulu tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu. Kolat`a ziyaretleri sırasında Kaymakam Elif Nur Tandoğan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur eşlik etti.

PROJE BİTİM AŞAMASINDA

Vali Ali Kolat, Turizm Meslek Lisesi projesinin bitirilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Turizm potansiyelinin yükselmesi ve ildeki turizm değerinin açığa çıkması için bu projenin önemli olduğunu ifade eden Kolat, eğitim projelerinin son sürat devam ettiğini söyledi. Yapılacak olan yeşil vadi projesinin de şehrin gelişimi ve turizm için önemli olacağını bildiren Kolat, ?Yapılacak bir proje bile Kırıkkale için önemli gelişmeye neden olacaktır. Bunun için hep birlikte çalışarak şehrimizi geliştireceğiz. Eğitim ve sağlık yönünden baktığımız zaman Kırıkkale?nin diğer illerin önünde yer aldığını görüyoruz. Bu başarının sürekli olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz? diye konuştu.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti