Eğitimde sorunsuz iller arasındayız

Eğitimde sorunsuz iller arasındayız

49 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA VALİ HAKTANKAÇMAZ VE PROTOKOL ÜYELERİ DE ORTAK OLDU

49 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA VALİ HAKTANKAÇMAZ VE PROTOKOL ÜYELERİ DE ORTAK OLDU

Eğitimde sorunsuz iller arasındayız

Kırıkkale´de okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrenciler karne alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. Öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

49 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de ilk ve orta dereceli okullar ara tatile girdi. Öğrenciler ilk dönemin değerlendirmesi olan karnelerine kavuştu. Kırıkkale´de ise il genelinde toplam 49 bin 686 öğrenci dönemi tamamlayarak karnelerini aldı.

VALİ ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ VERDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Mehmet Uzelli İlkokulu´nda ilk dönemi bitiren öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilere karnelerini verdikten sonra Vali Haktankaçmaz, bir süre çocuklarla 15 günlük ara tatil hakkında sohbet etti.

YARIYILI SORUNSUZ TAMAMLADIK

Vali Haktankaçmaz burada yaptığı açıklamada, ?Çocuklarımıza karnelerini verdik, onlardan tatilde neler yapacaklarını dinledik. Kimisi gezmeye gidecekmiş, kimisi akrabalarını görecekmiş ama hepsine özellikle hangi türden hoşlanıyorlarsa kitap okumalarını özellikle tavsiye ettik. İlimizde bu eğitim dönemini çok şükür sıkıntısız atlattık. Biliyorsunuz, bu yıl eğitim yılı başında tekli öğretime geçtik, il genelinde. 12 okulda ikili öğretim vardı, bunların tamamını tekli öğretime döndürdük. Bununla alakalı bir takım riskler göz önünde bulunduruyorduk ama onların hepsini çok şükür, kazasız belasız atlattık. İnşallah ikinci yarıyılı da yine böyle başarıyla tamamlayıp bir yılı tamamlarız. Bütün öğrencilere iyi tatiller diliyorum,? diye konuştu.

VALİYE İL YÖNETİCİLERİ EŞLİK ETTİ

Karne dağıtımı sırasında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve hayırsever iş adamı Recep Uzelli eşlik etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti