Eğitim Bir Sen üye hedefine ulaştı

Eğitim Bir Sen üye hedefine ulaştı

Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer, Eğitim Bir Sen'in 9.Türkiye Buluşmasına Kırıkkale Şubesi olarak katıldıklarını bildirdi.

KIRIKKALE KATILDI

Eğitim-Bir-Sen'in 9. Türkiye Buluşması, şube yönetimleri ve ilçe temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da yapıldı. Toplantıya Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer ve Yönetim Kurulu'nun yanı sıra ilçe temsilcileri katıldı.

BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI

Çeşitli konuların konuşulduğu toplantıdan sonra, 30. Başkanlar Kurulu Toplantısı yapılarak, 15 Mayıs 2015 mutabakat tarihine kadar, ortaya konan ‘400 bin üye hedefi' ile ilgili istişarelerde bulunulduğunu belirten Sümer Kırıkkale şubesi görüşlerinin açıkladıklarını söyledi. Üye hedefini tutturan Kırıkkale şubesinin plaketle ödüllendirildiğini bildiren Sümer bundan dolayı tüm yönetici ve üyeleri kutladığını kaydetti.

TÜM İLGİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kısa bir konuşma yapan Sümer, Plakete layık gören Başta Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın olmak üzere tüm Yönetim Kuruluna, plaketi almamızı sağlayan tüm üyelerimize Şahsı ve Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini iletti. Plaketi kendi adına değil tüm Kırıkkale Eğitim Bir Sen Camiası olarak aldıklarını, Mayıs 2015 de Eğitim Bir Sen hedefi olarak 400 Bin üye için ellerinden gelen tüm çabaları sarf edeceklerini dile getirdi. Bu çerçevede katıldığımız 9. Türkiye Buluşmamızda Eğitim Bir Sen Başkanlar Kurulu olarak bazı kararlar alınmıştır.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet