Eğitim sen kalem kırdı

Eğitim sen kalem kırdı

Eğitim sen Kırıkkale şubesi siyah kurdele takarak Cumhuriyet meydanında son günlerde öğretmenlere yapılan şiddet olaylarına karşı eylem yaptılar kalem kırdılar.

VAHİM BİR HAL ALMIŞTIR
Eğitim Sen tarafından Cumhuriyet meydanında yapılan basın açıklamasıyla kınandı. Açıklamayı Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin yaptı. Şahin, daha önce Gaziantep`te bir doktorun ölümüne neden olan, Kütahya`da bir öğretmenin yaralanmasına, Batman`da okullarda darp edilen ve şiddet gören öğretmenlerin, bu defa da İstanbul Esenyurt`ta, Kıraç Lisesi`nde karşımıza çıktığını kaydetti. Tasdikname alan öğrencisinin bıçaklı saldırısına uğrayan Narife Çekcek`in, uğradığı saldırı sonrasında yoğun bakım servisine alındığını belirten Şahin, "Yaşanan bu üzücü olay, AKP`nin kamu yararına hizmet üreten emekçilerin yaşam hakkını korumak için hiçbir adım atmamasıyla daha vahim bir hal almıştır Nereden ve kimden gelirse gelsin şiddeti kabul etmenin mümkün olmadığını söyleyen Şahin, "Evde, okulda, hastanede, toplumun hangi alanında olursa olsun şiddeti savunmak doğru bir yaklaşım değildir " ifadelerine yer verdi.

 
 AÇILARININ SONUCUDUR
Şahin son olarak, "Alo 147 ihbar hattıyla eğitim emekçilerini hedef haline getiren, küçük düşüren ve toplum nezdinde değersizleştiren bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Milli Eğitim Bakanı, eğitimcilerin bir iş yapmadığını, yöneticilik yapamayacağını, ataması yapılmayan öğretmenlerimize özel sektör kapılarını göstererek adeta eğitimcileri toplum gözünde küçük düşürerek hedef göstermişti. Aslında bu yaşanan olaylar, bu zihniyetin ve bu bakış açılarının sonucudur" şeklinde konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ