Eğitim öğretimiz yılımız kutlu olsun

Eğitim öğretimiz yılımız kutlu olsun

Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu 2013- 2014 Eğitim Öğretim yılına muhteşem bir törenle yoğun veli katılımıyla Merhaba” dedi. Okul Müdürü Mehmet Al, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

MİSYONUMUZ BAŞARILI EĞİTİM

Okul Müdürü Mehmet Al, yeni eğitim-öğretim yılının öncelikle tüm milletimize, Kırıkkale halkına, okulumuzdaki öğretmenler ve öğrenci velilerine başarılar diledi. Al, okulun vizyonunu “Bilimin ışığında geleceği ve değişimi bütünleştirerek, geleceğin elini tutacak bireylerin yetiştiği özgün bir okul oluşturmak” olarak ifade etti. Al konuşmasının devamında, Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu olarak, misyonumuzu, değerlerimizi ve felsefemizi: “Neredeyiz?” diyerek öz değerlendirme yaparak, “Nereye gitmek istiyoruz?” diyerek amaç ve hedeflerimizi belirleyerek, “Nasıl?” diyerek de stratejilerimizi ve eğitim politikalarımızı ifade ederek velileri bilgilendirdi.

 

VELİLİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

Okul Müdürü Mehmet Al velilere ve öğretmenlere yaptığı konuşmasında, Okulumuzun başarısında Okulumuz Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu ve öğretmen kadrosu ile tüm personelin bu başarıda emeğinin olduğunu belirtti. Ayrıca başarının esas unsurunun siz saygıdeğer veliler olduğunu da ifade ederek, bu katkılarından dolayı velilere teşekkür etti. Öğrencilere hitabında her türlü başarıyı tada bilirsiniz ancak manevi değerleri örf, adet ve geleneklerimizi yaşatan ve bunlara bağlı bireyler olmadığınız süreçte, bu başarının bir anlam ifade etmeyeceğini söyledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marş’ının ardından, öğrenciler 2013-2014  eğitim-öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla sınıflardaki yerlerini aldı.  

 

HOŞGÖRÜ VE SAYGI

Al, Ayrıca Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu’nun Eğitim anlayışında: Hoşgörü ortamının var olduğunu, Saygı görmenin, saygı göstermekten geçtiğini, Özgüven ve öz disiplinin sistemli olarak geliştiğini, Evrensel değerleri, ulusal ve uluslar arası motifle işleyerek yaşantılarına kattığı bir sistemin var olduğunu ifade etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ