Eğitim-Sen´liyiz, birlikte güçlüyüz

Eğitim-Sen´liyiz, birlikte güçlüyüz

EĞİTİM-SEN´DEN BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI

Eğitim Sen´liyiz, birlikte güçlüyüz

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısında sendika yöneticileri ile üyeler güzel bir kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Kahvaltı sırasında emekli olan öğretmenlere plaket takdim edildi.

BİRLİK BERABERLİK KAHVALTISI

Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi yöneticileri ve üyeleri birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldiler. Hafta sonunda Altunbilekler AVM´deki bir restoranda düzenlenen sabah kahvaltısına sendika yönetiminin yanı sıra üyeler eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Hoş sohbetlerin yapıldığı kahvaltı sırasında kısa bir konuşma yapan Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin Eğitim Sen´in kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kahvaltının birlik, beraberlik ve dayanışma göstergesi olarak bu toplantının düzenlendiğini söyledi.

EMEKLİ ÖĞRETMLENLERE PLAKET VERİLDİ

Sendika üyesi öğretmenlerin eş ve çocuklarıyla katıldıkları kahvaltı sonunda emekli olan öğretmenlere sendika yönetimi ve işyeri temsilcileri tarafından plaket takdim edildi. Öğretmenler yıllarca bu mesleğin içinde çalıştıktan sonra emekli olmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken çalışma süreleri içinde arkalarında Eğitim Sen gibi bir sendikanın varlığını her zaman hissettiklerini belirttiler. Eğitim Sen´li olmaktan gurur duyduklarını söylediler. Kahvaltı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ