Eğitim emekçilerinin hakları korunuyor

Eğitim emekçilerinin hakları korunuyor

TÜRK EĞİTİM SEN´İN GEÇEN YIL 677 OLAN ÜYE SAYISI 727´YE YÜKSELDİ

TÜRK EĞİTİM SEN´İN GEÇEN YIL 677 OLAN ÜYE SAYISI 727´YE YÜKSELDİ

Eğitim emekçilerinin hakları korunuyor

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, geçtiğimiz yıl bin 677 olan üye sayılarının bu yıl bin 727´ye yükseldiğini söyledi. Sendikal çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Karabacak, eğitim emekçilerinin haklarını korunduğunu bildirdi.

ÜYE SAYIMIZ 727 OLDU  

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, 2017 yılı sendika üye sayılarının tespiti ve yetki belirleme çalışmalarının neticelendiğini söyledi. Karabacak açıklamasında, ?2017 Yılı Sendika Üye Sayılarının Tespiti ve Yetkili Sendika Belirleme Çalışmaları neticelenmiştir. Geçen yıl bin 677 olan üye sayımız 2017 yılında bin 727´ye yükselmiştir. 253 yeni üye kaydı yapan Şubemiz 50 üye artışı ile yoluna devam etmektedir. Öncelikle neticenin eğitim çalışanlarına ve ülkemize hayırlı olmasını, bu yıl yapılacak Toplu Sözleşme sürecinin çalışan lehine sonuçlanması ve kazananın Eğitim Çalışanları ve tüm kamu çalışanları olmasını dilerim.?

ÇALIŞMALAR YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR

?Sendikal çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürütmekle birlikte 15 Temmuz tarihinden sonra tüm kurumlarımızı birkaç kez ziyaret ederek birlik ve beraberlik çağrısında bulunduk.15 Temmuz öncesinde yaşadığımız tüm mağduriyetleri, tarafımıza yapılan tüm haksızlıkları ve olumsuzlukları tüm tartışmalarımızı bir tarafa bırakarak en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik ruhuna katkı sağlamayı milli bir sorumluluk ve asli bir vazife kabul ettik. Bu anlayışla ve ortaya koyduğumuz yol haritasıyla gittiğimiz her yerde, her kurumda yapıcı bir tavır, birleştirici bir dil kullandık. Çünkü biliyorduk ki ülkemizin önündeki en büyük tehdit olan teröre karşı mücadele etmenin tek yolu, en iyi yöntemi bir ve beraber olmaya çağrı yapmak ve katkı sağlamaktı.?

GÜVENİN TEK ADRESİ

?15 Temmuz göstermiştir ki devlet kurumlarında, Eğitim alanında Türk Eğitim-Sen ruhunun ve duruşunun var olması, bu varlığın desteklenmesi ve büyütülmesi önemli ve hatta elzemdir. Yine anlaşılmıştır ki güvenin tek adresi Eğitimde Türk Eğitim-Sen tüm kamusal alanda Türkiye Kamu-Sen´dir. Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir emek ve titiz bir çalışmayla saha çalışmasını yürüten başta Yönetim Kurulumuza, Üniversite, İlçe ve YURTKUR Temsilci ve yönetim Kurullarımıza, İşyeri Temsilcilerimize, Kadın Komisyonu Başkan ve Üyelerimize her şart ve durumda bizimle birlikte yürüyen, sendikamıza inanan bin 727 üyemize, tüm dost ve dava arkadaşlarıma şükranlarımızı ve saygılarımızı sunarım.?

HABER MERKEZİ



Kubilay71
26.05.2017 18:44:13
Helal başkan kendini yetkili zanneden etkisizlere dersini yine verdin.adamin 200 e yakın kaybı var arkasında onca desteğe rağmen memnun şenlikler hala daha Çaka satıyorlar.son dakika habere göre görevden alınmış yetkili başkan!!!

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü