Eğitim Bir Sen Kırıkkale´de Sesli Devrim Yaptı

Eğitim Bir Sen Kırıkkale´de Sesli Devrim Yaptı

"AÇI ARA FARKLA YETKİYİ ALDIK"

Eğitim Bir Sen Kırıkkale´de Sesli Devrim Yaptı

Eğitim Bir Sen 1 No´lu Şubesinin 2015 Mayıs mutabakatında 1497 olan sayısını 2016 Mayıs Mutabakatında yetkisini elinde etkisiz bir şekilde bulunduran malum sendikadan açık ara farkla yetkiyi aldığı bildirildi.

AÇI ARA FARKLA YETKİYİ ALDIK

Konuyla ilgili olarak Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Oktay Sümer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Allah´a hamd olsun açık ara farkla yetkiyi aldık Ne kadar şükretsek azdır Sesli devrim yapmamıza katkıda bulunan, öncelikle toplu sözleşme masasında eğitim çalışanlarına 41 kazanım alan yetkiyi alma sürecinde alanlarda bizi rahatlatan Sayın Genel Başkanımız Ali Yalçın ve Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcılarımıza,  fedakârca çalışıp bizi taçlandıran;  teşkilatımızın başkan yardımcılarıma, uç beyleri Kadın Kolları Komisyonumuza,  İlçe Temsilcilerimize,  Okul Temsilcilerimize, bizi tercih eden çok kıymetli Üyelerimize ve Tüm Eğitim Çalışanlarına yetkiyi bize verip İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde sesli bir devrim yapmamıza, açık ara farkla yetkiyi almamıza katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederiz.?              

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

?Artık Kırıkkale Eğitim Bir Sen 1 No´lu Şube olarak sesli devrimle birlikte sorumluluklarımızın en az bir kat daha arttığının farkındayız ve her türlü platformda yetkinin bize vermiş olduğu sorumluluğu ve olgunluğu fazlasıyla yerine getirmenin mücadelesini yapacağız. Gerek yerelde, gerekse genelde tek rakibimiz 2015 toplu sözleşme masasındaki kazanımlarımızdır. 2017 Ağustos´unda toplu sözleşme masasında siz değerli üyelerimize daha fazla kazanım elde etmek için gerekli mücadeleyi fazlasıyla yapacağız ve Türkiye´ye, Dünya´ya Sendikacılığı öğreteceğiz. Sendikamızı zirveden yeni ufuklara taşıyacağız.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ