Egemenlik yüzme yarışmaları yapıldı

Egemenlik yüzme yarışmaları yapıldı

YÜZÜCÜLERİMİZ KIYASIYA YARIŞTI

Egemenlik yüzme yarışmaları yapıldı

Kırıkkale Yüzme İl Temsilciliğinin 2015 yılı faaliyet programında yer alan Egemenlik Yüzme Yarışmaları Olimpik Yüzme Havuzu'nda yapıldı.

34 SPORCU KATILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen Egemenlik Yüzme Yarışmalarına 7-8 yaş, 9-10 yaş,11-12 yaş,  kategorilerinde 34 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışmalar serbest, sırtüstü, karışık, kurbağalama ve kelebek stillerinde 50 metre 100 metre ve 200 metrelik parkurlarda yapılan yarışmalarda sporcular dereceye girebilmek için yarıştılar.

TÜRKİYE 3'ÜNCÜSÜ OLDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü Ödül töreninde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak konuşmasına başladı, geleceğin yıldızlarını yetiştirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu bağlamda antrenörler sporcularımızla sürekli ilgileniyor. Bu çalışmalarının meyvelerini almaya başladılar. Sporcumuz Hatice Okatan Türkiye 3'üncüsü olarak büyük bir başarıya imza atarak göğsümüzü kabarttı. Türk Sporuna uzun yıllar hizmet edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ