Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

"ATATÜRK, ÇOCUKLARIMIZA ÖNEM VERDİ"

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu belirterek, 23 Nisan´ın buna ışık tuttuğunu söyledi.  

ÇOCUKLARIMIZA ÖNEM VERDİ

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ?İstiklâl mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi millî birliğimizin, millî mutabakatımızın, millî egemenliğimizin en somut tecellisi olmuştur. ?Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir? ilkesine dayalı, demokratik zemin üzerinde yükselen cumhuriyetimizin temelleri bu günde atılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti´ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü aynı zamanda ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı olarak ilan ederek, çocuklarımıza, gençlerimize verdiği önemi bir kez daha vurgulamıştır.

GÜZEL ÜLKENİN YARINLARI

?Sizler, güzel ülkemizin hem bugünü, hem de yarınlarısınız. Sevgili çocuklar, bu iklimden en çok etkilenen bir milletin çocukları olarak sizler ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız. Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz.  İnanıyoruz ki yarınların Türkiye´si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu, sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Bu nedenle üzerinize düşen sorumluluğunuzu yerine getireceğinize, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu demokratik, laik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti´ni ilelebet yaşatacağınıza, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağınıza ve Atamıza verdiğiniz sözü tutacağınıza olan inancımız tamdır. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, hepinize saygılar sunarım? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ