Efendiler Efendisi coşkuyla anılacak

Efendiler Efendisi coşkuyla anılacak

Kırıkkale Diyanet Mensupları Derneği (KIDİMDER) ile Kırıkkaleliler bu Pazar saat 14.00?da Başpınar Kapalı Stadyumu?nda Efendiler Efendisini (sav) büyük bir coşkuyla anacak.

HERKES DAVETLİ
Herkesin davetli olduğu programda yaklaşık 4 saat sürecek. Programda birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. Yapılan programda insanların dünyaya gelmelerine vesile olan Efendimize salatu selamlar gönderilecek. Her tarafın gül kokularıyla dolacağı salonda insanlar farklı bir atmosfere ulaşmanın hazzını yaşayacak.

 
500 SALATU SELAM 
Program hakkında bilgi veren Kıdimder Başkanı Necati Karakuş, ? Her kapıdan gelene Efendimiz (sav) için salatu selam çekilmesi için kupan verilecek. Kura ile Efendimize en fazla selam gönderene çeşitli hediyeler verilecek. Programda Efendimizin (sav) insanlar için yapığı fedakarca davranışlar hem sözlerle hemde ilahilerle yaşatılmaya çalışılacak?
 
HALKIMIZI BEKLİYORUZ
 ?Programda ilk olarak İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayacak. Ardından Kur?an-ı Kerim tilaveti, mehter gösterisi yapılacak. Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek selamlama konuşması yapacak. Konuşmacı Kamil Şatır Efendimizi (sav) anlatacak. Makedonyalı öğrenciler ile ünlü sanatçı Gökmen ilahiler seslendirecek. Salon girişinde Mukaddes Emanetler ve kitap sergisi açılacak. Gelen vatandaşlara çeşitli hediyeler verilecek. Çocuklara balon dağıtılacak. Yarışmalara katılanlara hediyeler takdim edilecek.? Dedi.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ