Düzce maçında hedef galibiyet

Düzce maçında hedef galibiyet

BU HAFTA DÜZCESPORU KONUİK EDECEK OLAN TM KIRIKKALESPOR LİGDE VAR OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERİYOR

BU HAFTA DÜZCESPORU KONUİK EDECEK OLAN TM KIRIKKALESPOR LİGDE VAR OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERİYOR

Düzce maçında hedef galibiyet

3. Lig 2. Gurupta şehrimiz temsilcisi Türk Metal Kırıkkalespor bu hafta kendi evinde konuk edeceği Düzcespor´u eli boş göndermeyi hedefliyor. Kırıkkalespor´un tek hedefi galibiyet.

LİGDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Çalışmalarına Ankara Anadolu Otel´de devam eden ve bazı Antrenmanlarını, maçın yapılacağı Başpınar stadında devam eden Şimşekler ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluk mücadelesi veren Düzce´yi gözüne kestirmiş durumda. Ligde 35 puanla liderin 1 puan arkasında 2. Sırada bulunan Düzcespor ligin ilk yarısında Kırıkkalespor´u 3-0 yenmişti. Türk Metal Kırıkkalespor 3 farklı mağlup olduğu Düzcespor´u kendi evinde yenerek ligde kalıcı olduğunu göstermek istiyor.

HEYECANLI BİR MAÇ BEKLİYOR

Kendi evinde başarılı performans sergileyen ve ligde 2. Sırada bulunan Düzcespor deplasman maçlarında çok varlık gösteremezken bu sezon dış sahada yalnızca 2 galibiyeti bulunuyor. Ligde şampiyonluk hedefleyen Düzcespor, Kırıkkalespor maçından mutlak galibiyet beklerken aynı sonucu Kırıkkalespor´un da istemesi ile taraftarları heyecanlı bir maç bekliyor. İki tarafından kazanma arzusu ile atak oyun sergileyeceği tahmin edilirken bol gollü ve pozisyonlu bir maç beklenirken Şimşekler Ligde kalmanın iç saha galibiyetlerinden geçtiğini belirtiyor.

10 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR

Erzincan 24 takımından son dakika transferi olarak transfer edilen 3. Ligin başarılı kanat oyuncusu Sefer Sever´in de şans verilmesi halinde forma giyebileceği karşılaşma merakla beklenirken Kayyum Heyeti üyelerinin kararı ile bilet fiyatlarının indirilmesi ile 10.000 taraftarın maçı izleyeceği tahmin ediliyor. Düzce, Dersim ve Bodrum maçlarına çıkacak olan şimşekler bu zorlu virajdan en iyi şekilde çıkmanın hesaplarını yaparken kayıpsız geçilmesi halinde hedeflerin Play Of olarak değişmesi bekleniyor.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ