DÜZ YOLDA TUŞ OLDU

DÜZ YOLDA TUŞ OLDU

Ankara`nın Elmadağ İlçesi yakınlarında tatil için yola çıkan 4`ü çocuk olmak üzere Demir ve Özkul ailelerin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, devrildi.

KAYADİBİ MEVKİİNDE
Ankara`nın Elmadağ İlçesi yakınlarında tatil için yola çıkan 4`ü çocuk olmak üzere Demir ve Özkul ailelerin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, devrildi. Kazada, aynı araçta bulunanlardan 4`ü ağır 8 kişi yaralandı. Kaza, Ankara-Kırıkkale karayolu, Elmadağ ilçesinin Kayadibi mevkiinde sabah 08. 00 sıralarında meydana geldi. Tatil için yola çıkan Demir ve Özkul ailesi içinde bulunduğu ve 4`ü çocuk olmak üzere 8 kişiyi taşıyan Tahsin Demir`in kullandığı 23 EU 845 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp, takla attı.
 
YARALILAR ELMADAĞ VE KIRIKKALE`DEKİ HASTANELERE KALDIRILDI
Bu sırada ön koltukta oturan Tahsin Demir`in eşi Emine Demir camdan çıkarak yola fırlarken, yaralılarla birlikte karayolu bir anda can pazarına döndü. Kaza sonrası çok sayıda ambulans bölgeye intikal ederken, yaralılar Elmadağ ve Kırıkkale`deki hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan bir baba ise kanlar içinde kalmasına rağmen şoka giren eşini bir çocuklarını teselli etmeye çalıştı. Bu sırada çocuklar da yanına gittikleri yaralı annelerine çevredekilerden yardım etmelerini istediler.
 
YOL KAPANDI
Takla atan otomobilde bulunun Tahsin, Emine ve Nurettin Can Demir ile Dilara Özkul ağır yaralandı. Kazada, Sena ve Melisa Demir ile Devrim-Nebahat Özkul ise hafif yaralandı. Yaralılar Elmadağ ve Kırıkkale`deki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası kapanan Kırıkkale Ankara karayolu, Elmadağ polis ekiplerinin kontrolünde trafiğe açıldı.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti