Duyduğumda şok oldum!

Duyduğumda şok oldum!

KADIN GİRİŞİMCİLER ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ANLAMLI BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI

Duyduğumda şok oldum!

Kadın Girişimciler Anneler Günü'ne özel anlamlı bir organizasyona imza attı. Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer, Kırıkkale'de huzur evinin olmadığını yeni öğrendiğini ifade ederek, Bu çok kötü bir durum. Duyduğumda şok oldum” dedi.

KARŞIYAKALI ANNELER KATILDI

Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İl Kadın Girişimcileri yine anlamlı bir sosyal etkinliğe imza attı. Yaklaşan Anneler Günü'nü Karşıyaka Mahallesi'nde kutlayan Kadın Girişimciler, ekonomik durumu yeterli olmayan ve ilgiye muhtaç anneleri kapsayan etkinliklerinde yaklaşık 40 anneye de çeşitli hediyeler dağıttı.

ESNAFLAR DESTEK VERDİ

Karşıyaka Mahallesi'ndeki parkta düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer, şehrin bu bölgesinde birçok bakıma ve ilgiye muhtaç annenin yaşadığını ifade ederek, Bugün onların yanında olmak, onların Anneler Günü'nü kutlamak istedik. Bizlere bu organizasyonda destek veren TSO Başkanı Ekrem Gök'e, esnaflarımıza ve mahalle muhtarımıza teşekkür ederim” dedi.  

HEDİYE DAĞITTILAR

TSO Başkanı Gök ise, Burası benim doğup büyüdüğüm mahalle” diyerek başladığı konuşmasında, kadın girişimcileri tebrik etti. Gök konuşmasının ardından etkinliğe katılan en yaşlı anneye hediyesini verdi. Etkinlik daha sonra müzik dinletisi ile devam etti.

HUZUR EVİ ZANNEDİYORDUK

Etkinlik sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Suna Arpaçay Özer, Kırıkkale'de bir huzur evinin olmayışının çok kötü bir durum olduğunu ifade ederek, Burada bir huzur evinin olduğunu zannediyorduk. Gündoğdu ve Mahmutlar mahallelerinde huzur evi olduğunu zannediyorduk. Ancak sonradan orasının bakım evi olduğunu öğrendik” dedi.

O KADAR ÇOK İLGİYE MUHTAÇ ANNE VE BABA VAR Kİ!

Kırıkkale'de ilgiye muhtaç birçok anne ve babanın yaşadığını ifade eden Özer, Çocukları bakmayan ve ilgisiz bırakılan o kadar çok anne ve baba var ki! Ben huzur evinin olmadığını yeni öğrendim. Duyunca şok oldum. Bu konuyu sayın valimizle görüşeceğim” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü