Düşmanların 2 bin 226 yıllık korkulu rüyası

Düşmanların 2 bin 226 yıllık korkulu rüyası

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Düşmanların 2 bin 226 yıllık korkulu rüyası

Mühimmat ve Garnizon Komutanlığınca Kara Kuvvetleri Komutanlığı´nın 2226´ncı yıl dönemi nedeniyle düzenlenen törene İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Müdür Yardımcısı Ataman Sümer, korunma ve bakım altında bulunan çocuklar katıldı.

ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ İKRAMDA BULUNULDU

Tören öncesinde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız ikramlarla karşılandı, Vatani görevini yapmakta olan askerlerimizle futbol maçı yaptı. Eğlenceli dakikalar geçiren çocuklarımız maçın galibiyetini doyasıya kutladı. Galibiyet hediyesi olarak Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral  Selami Arslan tarafından kendilerine kupa hediye edildi.

ASKERLERLE ÖĞLE YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 Maçın sonrasında Kara, Deniz, Hava Kuvvetlerinin tanıtımını yapan kısa film çocuklarla izletildi. Vatani görevini yapan askerlerimizle öğle yemeği yiyen çocuklarla, askeri alanı gezdi, fidanları toprakla buluşturdu, birlik beraberliğin, vatan sevgisinin önemi hoş sohbet eşliğinde çocuklarla bir kez daha aşılandı. Akabinde kendi yaptıkları yapboz Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan´ a hediye eden çocuklarımız ilgileri için kendilerine  teşekkür etti. Ayrıca  Vali Haktankaçmaz ve Tuğgeneral Arslan tarafından çocuklar bilgisayar hediye edildi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ