Düşleriniz ve Fotoğraflarınız Artık Bir Arada

Düşleriniz ve Fotoğraflarınız Artık Bir Arada

DÜŞLER ATÖLYESİ AÇILDI

Düşleriniz ve Fotoğraflarınız Artık Bir Arada

Kırıkkale´de fotoğrafçılık alanında yaptığı çalışmalar ile farkını ortaya koyan Kırıkkale´nin ilk ve tek bayan fotoğrafçısı Nilüfer Alver fotoğrafçılığının yanı sıra yine kendisi gibi bir bayan girişimci olan Nesibe Hataş ile DÜŞLER ATÖLYESİ´ni kurarak geçtiğimiz günlerde bu işletmeleri Kırıkkale halkının hizmetine sundu.

AÇILIŞ KURDELESİNİ CAN KESTİ

AK Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Nilüfer Fotoğrafçılık ve Düşler Atölyesi coşkulu bir açılışla hizmete girdi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Ak Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can ? Nilüfer Alver tarafından hizmete sunulan fotoğrafçılık hizmetinde Kırıkkale´mizde gelin-damatlar ve bebeklerimize farklı bir hizmet uygulanacağını düşünüyorum. Fotoğrafçılık sektöründe bir hanım kardeşimizin bu özgüveni ve cesaretiyle güzel işlere imza atacağına inanıyorum.´ Dedi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Nilüfer Fotoğrafçılık´ın sahibi Nilüfer Alver ?4 yıldır Kırıkkale´de düğün fotoğrafçılığı alanında hizmet veren işletmemize yeni bir soluk ve yeni bir heyecan katması amacıyla bebek fotoğrafçılığını da bünyemize dâhil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bugün burada açılışını yapıyor olduğumuz Düşler Atölyesi ve Nilüfer Fotoğrafçılık´ın Kırıkkale´mize farklı bir bakış açısı getireceğine inanıyoruz. Bugün buraya gelerek açılışımızı onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.´dedi. Açılış kurdelesi milletvekili Ramazan Can ve Nilüfer Alver tarafından kesildi.

DÜŞLER ATÖLYESİ AÇILDI

Nilüfer Alver gibi bayan girişimci olan Nesibe Hataş tarafından Kırıkkale´ye süsleme ve organizasyon alanında yeni bir soluk getirecek olan Düşler Atölyesi milletvekili Ramazan can tarafından açıldı. Düşler Atölyesi´nin bayan işletmecisi Nesibe Hataş yaptığı kısa konuşmada ? Kırıkkale´de bu alanda var olan boşlukları farklı bakış açımızla doldurmak ve hizmetimizle yeni yuva kuracak olan çiftlerimize, anne adaylarımıza ve annelerimize ve süsleme-organizasyon alanında bize ihtiyaç duyacak olan herkesin hayallerini süslemeye talibiz.´dedi. Açılışa Kırıkkale milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, OSB Başkanı Nurettin Aydın, Sulakyurt İl Genel Meclis Üyesi Habib Altıntop, Tunç Kuruyemişin Sahibi Tolga Tunç ve Zekeriya Şenyüz katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü