Dürüst ve ilkeli belediyelerimizin yanındayız

Dürüst ve ilkeli belediyelerimizin yanındayız

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaman Bahşılı Belediye Başkan Yardımcılığına yeni görevlendirilen Murat Kaplan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAHŞILI BELEDİYESİNİ ZİYARET EDEN KIRIKKALE GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI ÇETİN’DEN TÜM BELEDİYELERE AÇIK ÇEK:

Dürüst ve ilkeli belediyelerimizin yanındayız

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaman Bahşılı Belediye Başkan Yardımcılığına yeni görevlendirilen Murat Kaplan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

KIRIKKALE GAZETELERİ FAALİYETLERİ KAMUOYUYLA PAYLAŞIYOR

Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaplan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin’e ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaman’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bahşılı’da gerçekleştirdikleri çalışmaları ve faaliyetleri kamuoyuyla paylaşma konusundaki desteklerinden dolayı Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin’e teşekkür etti.

GÜZEL HİZMETLER BEKLİYORUZ

Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Çetin de, “Biz her zaman halkına hizmet eden, dürüst ve ilkeli belediyelerimizin yanındayız. Başkan Uyar ve yeni yönetimiyle ekibinin çalışmalarını, projelerini yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Güzel çalışmalar ve hizmetlerde her zaman basın ve cemiyet olarak destekçisi olacağız. Gelecekteki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Murat Kaplan Bey’den de güzel hizmetler bekliyoruz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü