Duru ailesinin acı günü

Duru ailesinin acı günü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanlarından Mustafa Duru'nun ağabeyi Özel İdareden emekli Tarık Duru geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Duru'nun cenazesi Delice'nin Coğul köyünde yüzlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.

TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ

Kullandığı kamyonunun frenlerinin boşalması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren özel idare emeklilerinden Tarık Duru dün Delice’nin Coğul köyünde toprağa verildi. Özel idareden emekli olduktan sonra çalışmaya devam eden Tarık Duru önceki gün çalıştığı şirketin kamyonu ile Çelebi ilçesi yakınlarından aldığı yükle Kırıkkale istikametine gelirken kamyonunun frenleri boşaldı. Hızla hareket eden kamyonu durdurmak için yoğun çaba harcayan duru’nun yanındaki iki kişiden birisi kamyondan atlayarak kurtuldu. Direksiyon hâkimiyeti kaybolan kamyon daha sonra şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Tarık Duru yaşamını yitirirken yanındaki diğer arkadaşı ağır yaralandı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Çelebi ilçesi yakınlarındaki kazada yaşamını yitiren Tarık Duru’nun cenazesi Delice’nin Çoğul köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Köy camisindeki öğle namazından sonra köy mezarlığına getirilen Tarık Duru’nun cenaze namazı burada kılındı. Daha sonra Duru’nun cenazesi tekbirler eşliğinde defnedildi. Evli ve biri gazi 5 çocuk babası Tarık Duru’nun cenazesine ailesi, kendisi gibi bir süre önce kaza geçiren kardeşi Mustafa Duru, Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, MHP MYK üyesi Halil Öztürk, eski bakan Osman Durmuş, eski Milletvekili Deniz Bölükbaşı ile MHP’nin çok sayıda üst düzey yöneticisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili aday adayları Serdar Yarar, Mustafa Pekdoğan, Av. Yavuz Kuzucu ile diğer parti yetkilileri ve köylüler katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama