DURMUŞ, POLİSLERİN HAFTASINI KUTLADI

DURMUŞ, POLİSLERİN HAFTASINI KUTLADI

MHP Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş?un ?polis haftası? dolayısıyla açıklama yaptı. Durmuş, güvenliği sağlayan emniyet birimlerinin Türkiye?de önemli bir görev üstlendiğini belirti.

MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLİYORUM

MHP Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, polis haftası ile ilgili şunları dile getirdi; ?En önemli temel hak ve özgürlüklerden birisi kabul edilen vatandaşın can ve mal güvenliğini, yasalar çerçevesinde sağlayan emniyet teşkilatımız, kurulduğu günden beri bu görevini başarı ile yerine getirmektedir. 166 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatımız, gerektiğinde milleti ve devleti için canını feda etmekten kaçınmamıştır. Emniyet birimlerimizin her dönemde milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için harcadığı enerji de herkes tarafından takdirle karşılanmıştır?

 

166. YIL KUTLU OLSUN

?Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak çalışan polislerimizin yaşadığı mesleki ve maddi sorunlarının iktidar tarafından biran önce çözüme kavuşturulmasını temenni ediyorum. Türk Polis Teşkilatı?nın kuruluşunun 166. yılı vesilesiyle, öncelikle elim olaylarda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah?tan rahmet, gazilerimize mutlu ve huzurlu bir hayat diler, emniyet teşkilatında görev yapan tüm görevlilere, aile fertleri ve meslektaşlarıyla beraber sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ