Durmayan Başkan

Durmayan Başkan

MEVSİM KOŞULLARINA ALDIRMIYORUZ

Durmayan Başkan

Sulakyurt Belediyesi tarafından kırsal mahalle ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kış aylarında güneşi fırsat bilen Sulakyurt Belediye ekipleri Yükselen Mahallesinde yol yapım çalışmalarına başladı.

BÖLGE AYRIMI YOK

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik bölge ayrımı yapmaksızın yapılan çalışmalar sonucunda Yükselen Mahallesi´nde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Sulakyurt Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile ilçenin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. Kırsal Mahallelerdeki işlerin yanı sıra merkez mahallelerde planda bulunan işler sırasıyla yapılıyor. 

YAZ KIŞ DURMAK YOK

Belediye Başkanı Bildik ilçede yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti. ?Sulakyurt adına kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştireceğiz? diyen Bildik ?Görevde olduğumuz 4 yılı dolu dolu geçiren bir yapıda işlerimizi yaptık.?

MEVSİM KOŞULLARINA ALDIRMIYORUZ

Mevsim koşullarına aldırmıyoruz Sulakyurt Belediyesi´nin her mevsimde çalışabilen bir yapıya geldiğini ileten Bildik, ?Bilindiği gibi daha önce tüm belediyelerde olduğu gibi Belediyemiz de belirli mevsim ve aylarda çalışabiliyordu. Biz bu algıyı tamamen değiştirdik. Bütün personelimiz ve ekiplerimiz bu bağlamda profesyonel oldu. Şu an devam eden çalışmalarımız bunun en güzel örneğidir. Kısa zamanda daha çok iş şiarıyla Sulakyurt´umuzda güzelleştirmeye devam edeceğiz? diyerek sözlerine son verdi.

MAHALLELİ TEŞEKKÜR ETTİ

Yükselen Mahallesinde ikamet eden mahalle sakinleri bundan önceki dönemde hiç hizmet almadıklarını dile getirdi. Çalışmalar nedeniyle Başkan İsmail Bildik´e teşekkür eden mahalle sakinleri kış aylarında olmalarına rağmen mahallenin toz ve çamurdan kurtarıldığını belirterek, ?Ekipler şu anda mahallemizde çalışmalar yapıyor. Sulakyurt Belediyesi bizi çamurdan kurtarıyor? diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü