Durmak yok, yola devam

Durmak yok, yola devam

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI FIRSAT BULDUKÇA ÇALIŞMA BÖLGELERİNİ GEZİYOR

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI FIRSAT BULDUKÇA ÇALIŞMA BÖLGELERİNİ GEZİYOR

Durmak yok, yola devam

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yeni sezon ile başlattığı asfalt, kilit parke ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise her fırsatta bu çalışmaları yerinde inceleyip görevlilerden bilgi alıyor. Çalışmaların daha hızlı yürümesi konusunda talimatlar veriyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni sezonun açıldığı günden itibaren başlatılan asfalt, kilit parke, bordür ve Bisiklet yolu çalışmaları aralıksız sürüyor. Merkezde Ankara Caddesindeki çalışmalarda sona gelindi. Çevre mahallelerdeki çalışmalarda aralıksız devam ediyor. Özellikle bu zamana kadar hiç asfalt veya kaldırım çalışması yapılmamış bölgelerde ağırlıklı olarak çalışma yürütülüyor.

BAŞKAN HER FIRSATTA DENETLİYOR

Sezon sonuna kadar hedeflenen çalışmaların tamamlanması için gece gündüz çalışan ekipler ramazan dolayısıyla çevre hassasiyetini göz önünde bulundurarak gece çalışmalarında ağırlık veriyor. Bu arada Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise fırsat buldukça çalışmaları yerinde görmek ve personele moral olmak için çalışma bölgelerini ziyaret ediyor. Saygılı önceki gün gittiği mahallede, Başkan Yardımcısı Vedat Genç´ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Saygılı çalışmalara daha hız verilmesini istedi. Saygılı ?Durmak yok yola devam? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü