Dünyanın en kaliteli Tuzunu üretiyoruz

Dünyanın en kaliteli Tuzunu üretiyoruz

Yaklaşık üç hafta önce göreve başlayan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Delice ilçesine gitti. Vali burada tuz üretimi tesislerini gezdi. Yetkililerden bilgi aldı

İLÇEDEKİ KURUMLARI GEZDİ

İlçe ziyaretlerine Delice ilçesini ziyaret ile sürdüren Vali Tekbıyıkoğlu’nu, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü karşıladı. Karşılamanın ardından birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu’na, Kaymakam Muhammed Burak Akköz tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.

 

BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ  

Ardından ziyaretini Delice Belediyesine gerçekleştiren ve Belediye Başkanı Turgut Özdem’i makamında ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu’na, Başkan Özdem tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi. Vali Tekbıyıkoğlu, Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Belediye Başkanı Turgut Özdem, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, 2020 yılında yapılan çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı.

 

GİRİŞİMCİ KADINLARIN YANINDAYIZ

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 'Delice Hünerli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni de ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Suna Yalçın’dan faaliyetlerine ilişkin bilgi alan ve Kadın kooperatiflerinin önemine dikkat çeken Valimiz Tekbıyıkoğlu, "Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız." dedi. Çarşı içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu'nun ziyareti tarihi Karabekir Konağı, Gençlik Merkezi İnşaatı ve Mayi Tuz işletmesi ile devam etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ