Dünyanın gözdesi oldu

Dünyanın gözdesi oldu

AMERİKA´NIN ÜNLÜ SİLAH SATIŞ İNCELEME ŞİRKETİ MİLLİ TÜFEĞİMİZİN VİDEOSUNU YAYINLADI, VİDEO KISA SÜREDE YÜZ BİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

AMERİKA´NIN ÜNLÜ SİLAH SATIŞ İNCELEME ŞİRKETİ MİLLİ TÜFEĞİMİZİN VİDEOSUNU YAYINLADI, VİDEO KISA SÜREDE YÜZBİNLERCE KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Dünyanın gözdesi oldu

Amerika´nın dünyaca ünlü silah satış ve inceleme şirketi ?Zenith Firearms´ araştırmacıları MPT-76´yı inceledi, videosunu sosyal medyada paylaştı. MKE Kırıkkale Silah Fabrikasında üretimi yapılan ve ilk partisi TSK´ya teslim edilen MPT-76´nın tanıtım videosu yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Dünya Türkiye´nin Milli Tüfeğine hayran kaldı.

TANITIM VİDEOSUNU YÜZBİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

42 NATO testini geçen dünyadaki tek tüfek olma özelliğini taşıyan, Türkiye´nin gururu MPT-76 silahına dünyanın her yerinden övgü geliyor. Silah Sanayi´de usta olan ve dünyada adından söz ettiren Amerika´da bile, MPT-76 konuşuluyor. Amerika´nın dünyaca ünlü silah satış ve inceleme şirketi ?Zenith Firearms´ araştırmacıları MPT-76´yı inceleyerek, bunun videosunu sosyal medya ortamında dünya ile paylaştı. İnceleme videosu bir video kanalında 639 Bin 466 kişi tarafından izlendi.

HER KOŞULDA, HER HAVA KOŞULUNDA KULLANILABİLİR

Silahın tanıtımını yapan araştırmacılar, MPT-76´nın, normal G3 Milli Piyade Tüfeğinden kat, kat iyi olduğunu ve dünyanın önde gelen piyade tüfeklerini teknolojisi ve donanımı ile geride bıraktığını açıkladılar. MKE tarafından geliştirilen tüfeğin 600 metre etkili menzile sahip 7.62 mm´lik MPT-76 Piyade Tüfeği, dünyada ki her hava şartında kullanılabileceği izleyicilere aktarıldı. MPT-76 silahının -40 ve 65 derece sıcaklıkta, basınçlı su tehdidi altında ve balçıkta bile çalıştığı, dünyada bunu yapabilen çok az sayıda otomatik silah olduğu açıklandı.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu