Dünya Temizlik Günü’nde Çöp Topladılar

Dünya Temizlik Günü’nde Çöp Topladılar

Dünya Temizlik Günü nedeniyle Yahşihan Belediyesi anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Yaşanabilir bir Türkiye için ‘Temiz İnsan Temiz Toplum’ sloganı kapsamında çevreye zarar veren çöpler, “Let’s Do it Türkiye” ekibi ile birlikte Yahşihan Yeni Sanayi Sitesi’nde toplandı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte ellerine eldiven giyen gençler ve Başkan Osman Türkyılmaz, çevreye zarar veren çöpleri torbada biriktirdi. Farkındalık oluşturmak için yapılan etkinlikte, daha yeşil bir yarınlar için mesajlar verildi.

DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ

Etkinlikte konuşma yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz,” Daha temiz bir dünya için Dünya Temizlik Günü’nde Çevre kuruluşu “Let’s Do it Türkiye” ekibi ile birlikte Yahşihan Yeni Sanayi Sitesi’nde çevre temizliğimizi gerçekleştirdik. Bu farkındalığa katkı sağlayan duyarlı gençlerimize teşekkür ederiz. Dünya Temizlik Günü olduğu için sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte buradayız. Bugünde ‘Hadi Türkiye Yapalım( ekibiyle beraber başladık. Yaklaşık 300 kişi var. Bugün Yeni Sanayi Bölgesindeyiz. Alt yapıdan yeni çıktık onun etkisi de vardı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“Eskiden atalarımız sabah kalktığında evlerinin önünü süpürürlermiş. Çünkü vatandaş geldiğinde temiz görünsün diye. Bugün biz ilçemize sanayi bölgesindeyiz. 300 tane genç 300 tane vatandaşımızla beraberiz. İklim değişiklikleri temizlikten başlıyor. İşte bir cam parçasını güneş enerjisine vermesi ve bunun etkisiyle beraber o yüzden Bekir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. İlçemizi tercih ettikleri için bunun her yıl daha da artarak gelmesi lazım. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından ekipler hep birlikte çöp topladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız