DÜNYA EVİNE GİRDİLER

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Balışeyh ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu ve Sulakyurt eski Belediye Başkanlarından Kemal Tamkoç`un çocukları Kırıkkale Yeşilöz düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

SARAÇOĞLU VE TAMKOÇ AİLELERİ MUTLU GÜNDE BİR ARAYA GELDİ

 

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Saraçoğlu ve Tamkoç ailesinin düğününe, Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, şube müdürleri Sabri Gündüz ve Nüsret Kılıç, eğitim camiasından yönetici ve öğretmenler, kaymakamlık personelleri, ile düğün sahiplerinin Kırıkkale ilçeleri ile yakın illerdeki dost ve akrabalarından çok sayıda misafir, aile büyükleri ve davetliler katıldı.

 

DAMAT TÜRKÜ OKUDU

Damadın ve gelinin yüzüklerini Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir taktı. Kaymakam Erdemir, Turgay Saraçoğlu ile uzun süredir birlikte çalıştıklarını dile getirerek, evli olan çiftlere ömür boyu hayırlı bir evlilik diledi. Turgay Saraçoğlu ve Kemal Tamkoç, düğüne gelen davetlileri kapıda karşıladılar. Damat Ferhat Saraçoğlu ile gelin Zehra Seçil Saraçoğlu çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğüne gelen geniş katılımlı davetlilerle zaman zaman sohbet eden çift, yakınları ile de ilgilendiler. Davetlilerin ısrarı üzerine Damat Saraçoğlu, eşi Seçil hanım için bir de türkü okudu. Misafirler, damadın okumuş olduğu türküyü coşkulu bir şekilde alkışladılar.

 

MUTLU VE ACI GÜNLER

İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve davetlilere teşekkür etti. Saraçoğlu, ``Dostluklar bu tür mutlu ve acı günlerde belli olur. Evlatlarımızın düğün merasimi olan bu mutlu günümüzde il dışı ve il genelinden çok sayıdaki davetlimizin aramızda olmaları hepimizi çok mutlu etti. Aramıza katılan ve çeşitli meşguliyetleri nedeniyle gelemeyen dostlarımıza da çok teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun`` dedi. Düğüne katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunularak, birlikte oyunlar da oynandı. Anadolu`nun değişik yörelerine ait oyunlarla davetliler kimi zaman halay çekti kimi zaman tempo tuttu.

 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım