Dünya barışını çizdiler

Dünya barışını çizdiler

Özel Sakarya Koleji, Kırıkkale de anaokulları arası Pastel Boya Resim Yarışması ve Boyama Şenliği düzenlendi. Düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

194 ÖĞRENCİ BAŞVURDU

Şenliğe, 17 ayrı anaokulu ve anasınıfından toplam 194 başvuru yapıldı. Çocuklardan `Dünya Barışı ve Mavi Bir Gelecek` temalı resim yapmaları istendi. Bir birinden ilginç resimlerin yapıldığı yarışmada birinciliği Minik Kalpler Anaokulu`ndan Ferzan İlay Torun kazandı.Yarışmanın ardından öğrencilere yönelik hazırlanan eğlence programında  oyunlar oynadılar. Daha sonra yapılan ödül töreninde, yarışmaya katılan tüm öğrencilere karılım belgeleri verilirken, okullarına da plaket verildi.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Dereceye giren öğrencilere madalyanın yanı sıra, 1. öğrenciye Bisiklet 2. ve 3. öğrenciye scooter ve ilk üç dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine Gram Altın verildi. Öğrenciler ödüllerini Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya`nın elinden aldılar. Okul Müdürü İlhami Arıkan, “Bu yıl 2.sini düzenlediğimiz yarışmada amacımız çocuklarımızın daha okul öncesi eğitimlerinde kabiliyet ve yeteneklerini keşfedip desteklemektir.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ