Dünya birincisi misafirimiz oldu

Dünya birincisi misafirimiz oldu

KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA DÜNYA BİRİNCİSİ MEHMET BİLİR İZLEYENLERİ SESİYLE BÜYÜLEDİ

KUR´AN-I KERİM´İ GÜZEL OKUMA DÜNYA BİRİNCİSİ MEHMET BİLİR İZLEYENLERİ SESİYLE BÜYÜLEDİ

Dünya birincisi misafirimiz oldu

Belediye tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´na kurulan ?Ramazan Sokağı´ vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Ramazan Sokağında Kur´an-ı Kerimi güzel okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir izleyenleri sesiyle büyüledi.

DÜNYA BİRİNCİSİ MEHMET BİLİR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın başlatmış olduğu ve geleneksel hale gelen Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda ki Ramazan etkinlikleri, iftar saati sonrası yüzlerce vatandaşın ilgi odağı oluyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan Sokağında Kur´an-ı Kerimi güzel okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir konuk oldu.

VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERİYOR

Yüzlerce vatandaşın dinlediği Kur´an-ı Kerim tilaveti büyük ilgi gördü. Mehter Marşı ile başlayan Ramazan Sokağı etkinlikleri Kur´an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Ramazan Sokağında Belediye standını Milletvekili Abdullah Öztürk ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Öztürk, stantları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ramazan Sokağında bulunan vatandaşlar böyle bir organizasyonu kendilerine sunmalarından dolayı Saygılı´ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı