Dün neysem, yarın da aynı şekilde yaşayacağım

Dün neysem, yarın da aynı şekilde yaşayacağım

Baro Başkanlığından istifa ederek, AK Parti'den aday adayı olmak için yola çıkan Avukat Ayhan Yılmaz, basınla bir araya geldi. Yılmaz, AK Parti'de aday adaylığı için partinin belirlediği bir günde müracaat edeceğini söyledi.

YILMAZ, HİÇ DEĞİŞMEDİ

Hocapaşa Restoran’da basınla buluşan Yılmaz, “Ayhan Yılmaz hiç değişmedi, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu fabrikalarında çalıştı, avukatlık yaptı ve baro başkanı oldu. Bu aşamalarda çizgisinden hiç taviz vermedi. Düğüne gitti, cenazeye katıldı. Bir insanın problemi varsa yanında oldu. Her zaman halkın arasında yaşadı. Allah milletvekilliğini nasip ederse Ayhan Yılmaz, aynı Ayhan Yılmaz olacak. Çizgisinde bir değişlik olmayacak” dedi.

BİRLİK OLUNMALI

Kırıkkale’nin daha da büyümesi ve gelişmesi için birlik ve beraberliğin şart olduğunu açıklayan Yılmaz, “Bunu diğer iller yaptı. Niğde, Karaman buna en güzel örnek. Bu illere yabancı illerden gelen oldu. Fakat bu onları etkilemedi.  Şehir için çalıştılar. Bizler de aynısını yapmalıyız. Şu ya da bu diye ayırt etmemeliyiz. Birlikte kuvvet doğar düsturunu hep ilke edinmeliyiz” diye konuştu. 

MEZAR YERİ ALMIŞ

Bütün hayatının Kırıkkale’de geçtiğini açıklayan Yılmaz, “Bura benim memleketim. Burada ekmeğimi yiyorum. Kırıkkale’yi çok seviyorum. Hatta kendim için mezar yeri bile aldım. Allah vekilliği nasip ederse ve şartlar zorlamadıkça, Kırıkkale’den ayrılmayı düşünmüyorum.  Ankara buraya çok yakın. Her gün Ankara’ya gidip gelmeyi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK

İki dönem baro başkanlığını yaptığını açıklayan Yılmaz, “Bu dönem de hep insanlara yardım etmeye çalıştım. Kırıkkale’ye ne yaparız diye düşündüm. Birçok eğitim programları düzenledik. Avukat tutamayacak ihtiyaç sahiplerine avukat temin ettik. Türkiye genelinde diğer barolarla ortak çalışmalar oldu. Birçok alanda çalışmaya imza attık” dedi.    

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET

“Halka hizmet Hakka hizmet” düsturunu her zaman savunduğunu açıklayan Yılmaz, “ Kırıkkale’ye hizmet için AK Parti’den aday adayı olmaya karar verdim. Bu partiyi kendime daha yakın gördüm. Diğer partilerde de arkadaşlarım var. Onlar da bana hayırlı olsun temennisinde bulundular. Çalışmalarımda AK Parti’ye destek olacağıma inanıyorum” diye ifade etti.



zekeriye duru
13.02.2015 11:50:54
"Halka hizmet Hakka hizmet" bunu yapacağına adım gibi eminim hayırlı olsun

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız