Dün söylediğimizi Bugünde söylüyoruz

Dün söylediğimizi Bugünde söylüyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger üye kayıtlarının elektronik ortamdan yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Aksünger bu sayede kayıt işlemlerinde yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağını bildirdi. Aksünger ?Dün ne söylemişsek, bugünde a

KIRIKKALE TEŞKİLATINI ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi eski İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger Sivas dönüşü Kırıkkalye´ye uğradı. Burada İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Aksünger daha sonra partililerle bir araya geldi. Parti il binasında toplanan partililere hitaben konuşan Aksünger özellikle son aylarda yaşanan olaylarla ilgili olarak CHP´nin dün nasıl duruyorsa bugünde ayrı duruşu sergilediğini söyledi.

ELEKTRİNOK ORTAMDA KAYIT
Erdal Aksünger çağımızın elektronik çağı olduğunu belirterek üye kayıtlarının da elektronik ortamda isteyenlerin bilgisayar aracılığı ile kayıt yapabileceğini söyledi. Bu konuda Genel Merkezin ilgili birimlerinde çalışmaların devam ettiğini belirten Aksünger bu sayede üye kayıtları sırasında yaşanan sıkıntıların yaşanmayacağını bildirdi. CHP´nin daima güçlü olduğunu kaydeden Aksünger ?Dün ne diyorsak bugün de ayrı şeyleri söylüyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız