Dün olduğu gibi bugün de darbenin karşısındayız

Dün olduğu gibi bugün de darbenin karşısındayız

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Dün olduğu gibi bugün de darbenin karşısındayız

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı A. Yücel Karabacak dün olduğu gibi bugün de her türlü darbenin kaşısında olduklarını söyledi.

DESTEK VERENLERİ KINIYORUZ

Şube Başkanı Karabacak, Türk Milleti´nin birliğine, dirliğine ve demokrasisine yapılan hain darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçtiğini söyleyerek, ?15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen ve hiç kimsenin onaylamayacağı acı olaylara neden olan darbe girişimini gerçekleştirenleri ve buna destek veren tüm güçleri bir kez daha kınıyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak hiçbir gücün milletin kararının üstünde olmadığını, seçimle gelen iktidarların yine seçimle gitmesinin demokrasi anlayışımızın temelini oluşturduğunu bir kez daha kuvvetle vurguluyoruz.?

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

?Askerimizin polisimize, polisimizin askerimize namlu doğrulttuğu, kendi uçaklarımızın demokrasimizin ve devletimizin kalesi olan Meclisimizi bombaladığı, sokaktaki vatandaşlarımızın üzerine mermiler yağdırıldığı ve yüzlerce can kaybının yaşandığı bu alçakça girişim, Türk tarihine başka bir kara leke olarak geçecektir. Türk milleti 15 Temmuz günü büyük ve acı bir demokrasi sınavından başarıyla geçmiş, bundan önce yaşanan darbelerin aksine, rejimine ve devletine sahip çıkmıştır. Bu noktada büyük Türk milletinin ortaya koyduğu feraset ve cesaret de her türlü övgüye layıktır. Ülkemiz üzerinde siyasi ve kirli emelleri olan emperyalist güçler ve onların tetikçisi her türlü terör örgütü -Fetö, pkk, pyd vs.- anlamıştır ki, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Türk milleti birdir, beraberdir ve her türlü teröre karşı omuz omuzadır.?

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ

?Türkiye Kamu-Sen olarak 28 Şubat sürecinde ve 27 Nisan post-modern darbe girişiminde olduğu gibi nereden ve kimden gelirse gelsin, nereye ve kime karşı yapılırsa yapılsın demokrasi dışı her türlü girişimin sonuna kadar karşısında, Türk milletinin ve devletinin yanında yer almaya devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatıyor, 15 Temmuz´un sene-i devriyesinde bir kez daha çatışmalarda şehit olan güvenlik görevlileri ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, Türk milletine ve Türk demokrasisine büyük geçmiş olsun? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ