Dün ne söylemişsek bugün de söylüyoruz

Dün ne söylemişsek bugün de söylüyoruz

BAZI ÇEVRELER ANLAMAK İSTEMİYOR

Dün ne söylemişsek bugün de söylüyoruz

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin seçimden sonra söyledikleriyle yaptığı açıklamaların çeliştiği şeklinde algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek ?Biz dün ne söylemişsek bugün de aynı şeyleri söylüyoruz? dedi

NE SÖYLEMİŞSEK SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin söylediklerinin bazı çevrelerce çarpıtılarak yanlış bir algı yerleştirilmeye çalışıldığını söyledi. Genel Başkan Bahçeli´nin seçimlerden hemen sonra yaptığı açıklamaları hatırlatan Göçer, HDP´nin olduğu yerde Milliyetçi Hareket Partisi´nin olmasının mümkün olmadığını söyledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin de seçimden sonra yaptığı açıklamaların bu yönde olduğunu belirterek o gün ne söylenmişse bugünde aynı şeylerin söylendiğini bildirdi.

BAZI ÇEVRELER ANLAMAK İSTEMİYOR

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer özellikle seçimden sonra koalisyon görüşmeleri sürecinde MHP´nin yıpratılmaya çalışıldığını belirterek kamuoyuna Milliyetçi Hareket Partisi´nin ülkeyi hükümetsiz bırakmak gibi bir davranış içinde gösterilmek istendiğini söyledi. Bunda başarılı olunamayınca Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin sözlerinin çarptırılarak dün söyledikleriyle sonraki zamanlarda söylediklerinin birbiriyle çeliştiği yönünde bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek havuz medyasının tüm saldırılarının bu yönde olduğunu söyledi.

YEĞENİNİN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Önceki gün Kırıkkale´de yeğeninin Düğün Merasimine katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer çevresindekilerle yakından ilgilendi. MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez ilçe Başkanı İlyas Canöz, MHP İl Genel Meclis Üyesi İ.Dursun Kuzucu ve diğer partililerle birlikte uzun süre salonda kalan Göçer, genç çiftlere hayırlı olsun temennisinde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız