Dumansız Kırıkkale

Dumansız Kırıkkale

Dumansız Hava sahası uygulaması kapsamında Kırıkkale?de görevliler iftardan sonra sahura kadar sigara denetimi yapıyorlar.

İFTARDAN SONRA SİGARA DENETİMİ
Sağlık İl Müdürlüğünden, tütün denetim kurulundan, zabıta ve Emniyetten birer kişi olmak üzere 4 görevli iftardan sonra Kırıkkale?deki umuma açık, kahvehane, lokanta, çay ocağı ve işyerlerinde sigara denetimi ve ?Sigara içilmez? tabelasının olup olmadığını kontrol ediyorlar. Ramazan dolayısıyla gece kontrollerinin gece 22.00?dan sahura kadar sürdürüleceğini bildiren Zabıta Müdürü Fatih Tuncay ramazan ayı süresince bu yöndeki denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi. Özellikle kahvehane ve çay ocaklarının uyarı ve ikazları dikkate almalarını istedi.

CEZAİ İŞLEM YAPILIYOR
Tütün Kontrol Komisyonunun kanunun yürürlüğe girmesinden bu yana özel, kamu ve diğer işyerleri ile kahvehaneler olmak üzere binlerce denetim yapıldığı ve bu denetimlerde çok miktarda cezai işlem uygulandığı bunun yanında çok sayıda uyarı ve ikaz yapıldığı öğrenildi. Bu arada vatandaşları da uyaran yetkililer kapalı alanda sigara içilmesine izin veren işyerlerinin derhal ilgili telefonla ihbarda bulunulmas ını istediler

 



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!