Duman; BİRLEŞE BİRLEŞE BAŞARACAĞIZ ve SONUNDA KAZANACAĞIZ…

Duman; BİRLEŞE BİRLEŞE BAŞARACAĞIZ ve SONUNDA KAZANACAĞIZ…

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Veteriner Ümit Duman düzenlemiş olduğu basın toplantısında aday adayı olduğunu açıkladı

Ümit Duman CHP Kırıkkale parti binasında CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ile  yapmış olduğu basın toplantısında şu ifadelere yer verdi. "Yaşadığımız Deprem felaketinde hayatlarını  kaybetmiş yurttaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, Ailelerine ve Ulusumuza başsağlığı ve sabır diliyorum.   Mübarek Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını  tutulacak oruçların kabul olmasını Allahtan niyaz ederim. 

2019 yılında Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partimizde Merkez İlçe Yöneticisi olarak seçilerek partimizde göreve başladım. Benim için Askerlik vazifesi nasıl bir vatan borcuysa  Liderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partimizde de görev almak benim için bir vatan borcuydu ve hep bu anlayışla çalıştım. Partimiz içinde Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Eğitim Sekreterliği, Parti Okulu Eğitmenliği ve İl Eğitim Koordinatörlüğü görevlerinde bulundum ve yönetici arkadaşlarımla birlikte ekip ruhuyla çalışmalar yaptık. Yönetimde görev aldığım süre boyunca halkımızın içinde insanlarımızın yanında yer aldım ve halk siyaseti yaptım ve bundan sonraki siyasi hayatımda da Cumhuriyet Halk Partimizin bir neferi olarak yurttaşlarım için çalışmaya devam edeceğim. 

Güzel ülkemiz son 20 yılda iktidar tarafından Yoksulluklar, Yasaklardan oluşan bir ülke haline getirilmiş ve en sonunda da çökertilmiştir. Ekonomimiz, Demokrasimiz, Adalet Sistemimiz, Özgürlüğümüz iktidarın  ağır bir tehditti altındadır. Tarım, Hayvancılık, Eğitim ve Sağlık sistemimiz işlevini kaybetmiş, devre dışı  bırakılmış ve şuanda da can çekişmektedir.  Resmi devlet kurumları bağımsızlığını yitirmiş gerçekleri açıklayamamaktadır. 

 

Genç beyinlerimiz işsizlik yüzünden yurt dışına gitmek zorunda bırakılmıştır. Bilim çalışmaları yapılamadığından ülkemiz 3. Dünya ülkelerinin seviyesine inmiştir ve inmeye de devam etmektedir. 

Ülkemizde fabrikalar kapatılmakta üretim yapılamamaktadır ülke dışa bağımlı hale getirilmiştir. Yüksek enflasyondan dolayı yurttaşlarımızın alım gücü düşmüş yaşama sevinci ellerinden alınmıştır. Dedelerimiz torunlarına harçlık veremeyecek duruma düşürülmüştür. Halkımızın yaşamış olduğu tüm bu olumsuzluklar beni derinden etkilemiştir. 

Ulusumuzun Kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur” sözleri benim düşüncelerimden ve gönlümden çıkmamıştır. Bütün bu nedenlerden dolayı Kırıkkale halkımızı temsil edip, halkımıza  hizmet etmek ve sorunlara çözüm olmak için Ailem olarak  gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden  28. Dönem Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumu yaptım. Allah’ın izniyle nasip olursa Kırıkkale’mizi, halkımızı  temsil edecek olmak benim için büyük bir onurdur. 

 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ve üstün gayretleriyle oluşturulan 

Millet ittifakı Partiler olarak 14 Mayısta Sandıkta Tek Adam Sistemini, AKP iktidarını ve yandaş partileri göndereceğiz ve bu ucube sistem yerine güçlendirilmiş parlamenter sistemi getireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarını29 Ekim günü Çankaya Köşkünde Hep Birlikte Sizlerle Büyük Bir Coşkuyla Kutlayacağız. 

BİRLEŞE BİRLEŞE BAŞARACAĞIZ ve SONUNDA KAZANACAĞIZ… ALLAH YOLUMUZ AÇIK ETSİN,  ALLAH UTANDIRMASIN" dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız