Dulkadiroğulları Sıla-i rahim yaptı

Dulkadiroğulları Sıla-i rahim yaptı

SİYASETÇİ AKININA UĞRADI

Dulkadiroğulları Sıla-i rahim yaptı

Keskin'e bağlı Gazibeyli Köyü Dulkadiroğulları Derneğince düzenlenen geleneksel Sıla-i Rahim etkinliği yağmur altında gerçekleştirildi. Etkinliğe siyasetçiler akın etti.

SİYASETÇİ AKININA UĞRADI

Dinek Dağı`nda düzenlenen ve bu yıl 14`üncüsü gerçekleştirilen etkinlik, Kırıkkale Kültür Müdürlüğü Ustalar Topluluğu`nun verdiği konserle başladı. Sağanak yağış altında gerçekleştirilen etkinliğe bürokratlar ve siyasetçiler akın etti. CHP Milletvekili adayları, MHP ve Ak Parti Milletvekili adayları etkinliğe beraberlerindeki partililerle katılarak adeta gövde gösterisi yaptılar

ETLİ PİLAV VE AYRAN

Dulkadiroğulları Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte davetliler çadırları gezerek yöresel kıyafet ve eşyaları incelediler. Dinek Dağı zirvesindeki alanda kurulan çadırlarda ağırlanan davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi. Kültür Müdürlüğü Ustalar topluluğunun gösterisi eşlinde süren etkinlikte halay gösterileri de beğeni topladı. Yüzlerce Gazibeyli köylülerinin katıldığı etkinlik sağanak yağış altında devam etti. Gazibeyli köyü Erkoç ailesinin en büyüğü olan ve dernek yöneticisi Sebahattin Erkoç ile eşi yöresel kıyafetleri ile ilgi odağı oldu. Sebahattin Erkoç ve eşi davetlilerle bire bir ilgilendi. Siyasiler Erkoçlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı