Dükkânları kapanan esnaftan belediyeye teşekkür

Dükkânları kapanan esnaftan belediyeye teşekkür

SAYGILI'DAN ESNAFLARA DESTEK

Dükkânları kapanan esnaftan belediyeye teşekkür

Kırıkkale’de Korona Virüs tedbirleri doğrultusunda iş yerleri kapanan esnaflar, zor günlerde kendilerine desteklerini gösteren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya teşekkür ettiler.

Korona Virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge doğrultusunda bir takım iş yerleri tedbir amaçlı ikinci bir emre kadar kapatılmıştı. İş yerleri kapanan ve gelir kaybına uğrayan esnaf grubu arasında yer alan berberler, kuaförler, güzellik salonları, çay ocaklarıyla iş kaybı yaşayan minibüsçü esnafına geçtiğimiz hafta Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla hazırlanan gıda yardım paketleri ulaştırıldı. Minibüsçü esnafına da yakıt desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya, vermiş olduğu destekten dolayı işyeri kapanan esnaflar teşekkür ettiler.

Korona Virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla işyerleri kapanan ve zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kalan esnafların zor günlerinde yanlarında olan belediye başkanının desteklerine teşekkür eden esnaflar, “Virüs salgını başladığından beri evdeyiz. Çalışamadığımız için gelir kaybına uğradık. Bu zor günlerimizde bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ediyoruz” dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ