Düğünde elektrikler kesilince

Düğünde elektrikler kesilince

JENERATÖRSÜZ DÜĞÜN SALONUNDA ELEKTRİK KESİLİRSE ÇAREYİ VATANDAŞ KENDİSİ BULUR!

Düğünde elektrikler kesilince

Kırıkkale'de bir düğün salonunda elektriklerin kesilmesi sonrasında ilginç olaylar yaşandı. Düğün salonunda jeneratörün bulunmaması üzerine salonun içerisine otomobil girdi.

JENERATÖR YOK

Hafta sonu etkili olan fırtına ve yağışlar Kırıkkale'de elektriklerin kesilmesine neden oldu. Baloğlu Düğün Salonunda dünya evine girecek olan Sıdıka ve Enes çifti tam sahneye çıktıları anda elektrikler kesildi. Düğün salonu sahibi ve işletme müdürü önce jeneratörü devreye sokmak için uğraşıyoruz” diye davetlileri ve düğün sahiplerini bir süre oyaladığı iddia edildi. Daha sonra ise düğün salonunda jeneratör olmadığı iddia edildi.

SALONA OTOMOBİL GİRDİ

Düğün sahipleri de çocuklarının bu mutlu gününü karanlığa gömmemek için pek çok alternatifler aradı. Salondaki davetliler önce telefon ışıkları tutarak gelin ve damadın kınasını yaktı. Ardından oyun için müzik ve daha güçlü bir ışık sistemi için kapılar sonuna kadar açılarak düğün salonu içerisine otomobil girdirmek planlandı ve otomobil salona alındı. Farların ışığında, otomobilin müzik sesi eşliğinde gelin ve damat misafirlerle birlikte eğlencesini sürdürdü.

DAMAT VE GELİN İSYAN ETTİ

Bütün olumsuzluklara rağmen düğün olaysız tamamlandı. Elektrikler düğün boyunca hiç gelmedi. Polis Memuru Damat Enes Albay ve 112 acil servis teknisyeni Gelin Hanım Sıdıka Nur Albay düğün salonu sahiplerine ve işletmecilerine isyan ettiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım