Düğünde Silah atmayalım hayatları karartmayalım

Düğünde Silah atmayalım hayatları karartmayalım

DÜĞÜN VE DİĞER KUTLAMA YERLERİ EKİPLER TARAFINDAN ZİYARET EDİLİYOR

Düğünde Silah atmayalım hayatları karartmayalım

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen ?Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım? isimli proje kapsamında can ve mal emniyetini tehdit eden, düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah atılması konusu ile ilgili olarak bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

DÜĞÜNLERDE SİLAH ATMA ALIŞKANLIĞI

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polisler İlçe merkezinde, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ise köylerde yapılan düğünleri tek, tek ziyaret ederek ?Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım ? konulu afiş ve broşür dağıtıyor.

DÜĞÜN VE DİĞER KUTLAMA YERLERİ EKİPLER TARAFINDAN ZİYARET EDİLİYOR.

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Toplum Destekli Polis ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler düğünlerde silah atılmasının önlenmesi amacıyla düğünleri ziyaret ederek  ?Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım? konulu afişler ve broşürler ile düğündeki konuklara bilgilendirme yapıyor. Ayrıca düğün yerinde herhangi bir kişi tarafından sorumsuzca havaya silah ile ateş edilmesinden kaynaklanan olası kazaların sonuçlarına dikkat çekiliyor. Hazırlanan afişler düğün yerinde herkesin görebileceği yerlere asılarak görsel olarak bilgilendirme yapılırken düğün sahipleri ve konuklar ise görevli ekipler tarafından bizzat bilgilendirilip, broşürlerin dağıtımı yapılıyor.

TOPLUMSAL SORUMLULUK

Düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah atılmasının sadece emniyet tedbirleri ile çözülemeyeceğini hatırlatan Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN bu olayın toplumsal sorumluluk çerçevesinde her vatandaşın katkısı ile sonlandırılabileceğine işaret etti. 

UYGULAMA MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR.

Uygulamaya memnuniyetle karşılayan düğün sahipleri Yahşihan Kaymakamlığının başlattığı örnek uygulamanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

BAŞARILI OLDUKLARI GÖZLENİYOR

Bu sayede eğlencelerin üzüntüye dönüşmesinin önüne geçmeye çalışan Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin oldukça başarılı oldukları gözleniyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü